• Sri. sij 26th, 2022

dportal.info

Internetski portal za kulturu, znanost i društvena pitanja

Pandemijski test inteligencije

U jeku snažne kampanje za prisilnu privolu stanovništva na dobrovoljno cijepljenje, Vlada RH i paradržavni pandemijski Generalštab civilne zaštite,  uz podršku glavnostrujaških medija, pribjegavaju psihološkoj metodi ataka na zdravu pamet, servirajući u eter zadivljujuću teoriju izvjesne znanstvene studije koja tvrdi da osobe koje odbijaju cjepivo imaju niži kvocijent inteligencije od onih čija vjera u najmanje jednu dozu ne poznaje granice.

Doprinoseći diplomatskim naporima Andreja Plenkovića da prije novog jesenskog vala podigne stupanj inteligencije većine odraslog stanovništva Republike Hrvatske na višu razinu, predlažemo jedan brzinski pandemijski test koji jednakim intenzitetom nepogrešivo pogađa u mozak one koji „misle na druge“ i one koji misle na sebe.

Pri tome želim naglasiti da je ovaj test namijenjen isključivo za laike. Struka je vezana Hipokratovom zakletvom i ne smije dalje od svoje savjesti pa zdrav razum ne predstavlja uvijek pozitivnu referencu

Tematska struktura testa postavljena je sa psihološkog stanovišta primijenjene FARMAKOVIGILANCIJE (prema medicinskom rječniku domaćih i stranih riječi – skup aktivnosti vezanih uz otkrivanje, procjenu, razumijevanje, prevenciju i postupanje u slučaju nuspojava lijekova/cjepiva kao i novih saznanja o škodljivosti primjene lijekova/cjepiva). Podijeljen je u tri poglavlja od koji svako donosi jednaki broj inteligencijskih bodova.

NAOMENA: Nemojte se začuditi ako nakon rezultata testa shvatite da vam je IQ naglo pao. Niste otupavili. Dapače. Samo ste postali svjesni.

I. POGLAVLJE

Pandemijski test iz opće prakse

 

Pravomoćne sudske nuspojave iz novije povijesti SZO i multinacionalnih ljekarni

– Kompanija Pfizer 2012. godine nagodila se s američkim pravosuđem da plati 60 milijuna dolara odštete zbog podmićivanja liječnika po čitavom svijetu. Smisao podmićivanja je bio u tome da liječnici propisuju što više njihovih lijekova, neovisno o terapijskim potrebama pacijenata. (Lupiga.com)

– Prema podacima američkog Ministarstva pravosuđa, 90-ih je tvrtka Hoffman La Roche iz Švicarske bila „najveći korporativni prevarant“ na popisu svih svjetskih industrija, uključivši bankarstvo i trgovinu naftom. Visoko pozicionirani menadžeri organizirali su kartel koji je poseban odjel ministarstva ocijenio kao „najagresivniji i najštetniji kriminalni kartel koji je ikada otkriven“. Radilo se o trgovini vitaminima. Roche je 1970. godine i u Europi kažnjen zbog narušavanja tržišne utakmice u prodaji Valiuma i Libriuma. (Lupiga.com)

– Pfizer je 2009. godine platio kaznu od 2,9 milijardi dolara zbog nezakonitog oglašavanja Bextre, Geodona, Zyvoxa i Lyrice. Iste je godine Sanofi Aventis kažnjen s 95 milijuna dolara jer je varao na cijeni svojih lijekova za Medicaidove osiguranike. (Lupiga.com)

– AstraZeneca je 2010. godine platila 520 milijuna dolara nagodbe, također zbog ilegalnog oglašavanja svog antipsihotika Seroqueala djeci, starijima, veteranima i ostalim ranjivim skupinama, i to za cijeli niz bolesti i tegoba za koje FDA (Američka agencija za hranu i lijekove) nije dala odobrenje. (Lupiga.com)

– FDA je 1999. odobrila Merckov Vioxx s argumentom da „nije stopostotno dokazano povećan kardiovaskularni rizik“, a povukla ga je tek 2004. godine nakon što je barem 27.000 ljudi doživjelo srčani udar. Neki izvori spominju i mnogo više kardiovaskularnih incidenata. (Lupiga.com)

– Nakon pandemije svinjske gripe u 2009. godini, istraga inicirana u Europskoj komisiji pokazala je da je prodaja protupandemijskog cjepiva i način proglašenja pandemije „jedan od najvećih medicinskih skandala u povijesti čovječanstva“. (Lupiga.com) „Službena istraga u Savjetu Evrope uredno je utvrdila da je Svjetska zdravstvena organizacija kriva po optužnici za prevaru. I svi su to zaboravili!!!” (dr. C. Stephen Frost ).

II. POGLAVLJE

Specijalistički dio pandemijskog testa

– COVID-19: pandemizacija i vakcinacija –

 

  1. a) Pravne nuspojave

– Svjetski stručnjak iz područja patentnog prava dr. sc. David E. Martin koji se preko 20 godina bavi patentima, njihovim istraživanjima i praćenjem na svjetskoj razini, u razgovoru  s poznatim njemačkim odvjetnikom dr. sc. Reiner Füllmichom iznosi frapantne činjenice. „Unatoč tome što je već prilično upoznat s problematikom oko lažiranja pandemije, pregledom patenata i ulaganja u iste ostao je šokiran u kojoj mjeri je organizirana hobotnica različitih interesa, koja djeluje sinkronizirano u cijeloj ovoj priči.“ (Opširniji testni predložak za razmišljanje poslušati OVDJE)

– Za ostale pravne nuspojave savjetujemo kontaktirati direktno dr. Reinera Füllmicha, koji se temeljem prikupljenih dokaza sprema sve Civilne stožere u svijetu, lojalne SZO, strpati u čorku. (Opširniji testni predložak za razmišljanje poslušati OVDJE)

b) Znanstveno-istraživačke nuspojave

– Prof. dr. sc. Sucharit Bhakdi: „Toplo preporučam ljudima da se ne cijepe. Ako to ipak želite to je vaše pravo kao odrasle osobe, ali morate razumjeti da se time izlažete ugrozi. Ne cijepite djecu, jer ona nemaju nikakvu mogućnost govoriti u svoje ime.“ (Opširniji testni predložak za razmišljanje vidjeti OVDJE)

– Prof. dr. sc. Byram Bridle, virusni imunolog: „Učinili smo veliku pogrešku, protein šiljka iz COVID cjepiva putuje s mjesta ubrizgavanja.“ (Opširniji testni predložak za razmišljanje vidjeti OVDJE)

c) Kliničke nuspojave

Liječnik Scott Jensen, kandidat za guvernera Minnesote: “Cjepivo protiv COVID-a uništit će živote mnoge djece. Izazivam medije da stave na naslovnice 14-godišnjaka koji leži u krevetu priključen na aparate i umire od miokarditisa izazvanog tim nepotrebnim cjepivom.“ (Opširniji testni predložak za razmišljanje vidjeti OVDJE)

d) Kemijsko-tehnološke nuspojave

– Skupina španjolskih istraživača podvrgnula je kemijskoj analizi uzorke cjepiva iz Pfizerovih bočica. Dobiveni rezultati pokazuju visoku koncentraciju grafenovog oksida, što je svjetsku znanstvenu zajednicu diglo na noge. (Opširniji testni predložak za razmišljanje poslušati OVDJE)

e) Obdukcijske nuspojave

– Dr. sc. Ryan Cole, klinički patolog sa doktoratom iz imunologije i virusologije: „Spice protein iz COVID cjepiva je otrov koji uzrokuje upalu pluća.“ (Opširniji testni predložak za razmišljanje vidjeti OVDJE)

f) Preporučene poštanske nuspojave iz Europskog parlamenta

– “Više se bojim što se zapravo nalazi u tim staklenim bočicama, nego osiguravaju li imunitet. Neću ovdje biti eksplicitan, ali iskreno se bojim holokausta, daleko većeg od prošlog.” – tvrdi dr. sc. Mike Yeadon, bivši potpredsjednik Pfizera i glavni znanstveni direktor za istraživanja alergija i respiratornih bolesti, u preporučenom pismu euro-zastupniku Viliboru Sinčiću. (Opširniji testni predložak za razmišljanje pročitati OVDJE.)

g) Medijske nuspojave

Novinaru su veoma rizična skupina. Kada se otrgnu kontroli politike znaju napraviti popriličan nered na pandemijskoj karti svijeta.

– Popularni novinar Stew Peters u razgovoru sa dr. Jane Ruby donosi zabrinjavajuću priču:  Kako injekcije protiv COVID-a djeluju na vašu krv? (Opširniji testni predložak za razmišljanje vidjeti OVDJE)

– Nova studija CDC-a pokazuje: Cijepljeni su jednako zarazni kao i necijepljeni. Ova činjenica (mada već odavno poznata znanstvenicima „antivakserima“, i na koju se od prvog dana vakcinacije upozorava) tek u posljednje vrijeme dobiva prostor u javnim medijima (izuzev Hrvatske) koji s pravom postavljaju pitanje smisla masovne vakcinacije  te se postavlja pitanje „zašto i koji je cilj?“. (Opširniji testni predložak za razmišljanje pogledati OVDJE)

– „Njemački novinar Markus Grill, koji vodi Berlinski ured istražnih odjela NDR-a i WDR-a, objašnjava što je to zapravo “uvjetno odobrena vakcina”, uz opasku da se za vrijeme uvjetnog odobrenja nastavljaju prikupljati informacije o učinkovitosti i nuspojavama vakcine, na temelju podataka koje pružaju cijepljene osobe, za koje se ova “vakcina” nakon dužeg perioda može ispostaviti i opasna.“ (Opširniji testni predložak za razmišljanje pogledati OVDJE)

h) Statističke nuspojave

– Prema novim podacima znanstvene studije koje je u petak 6. kolovoza 2021. godine objavio Centar za kontrolu i prevenciju bolesti SAD-a ( CDC), 74% zaraženih i 80% hospitaliziranih u epidemiji u Massachusettsu bilo je potpuno cijepljeno. (Sažetak rezultata studije i testni predložak za razmišljanje možete pogledati OVDJE )

– „U EudraVigilance – sustav za upravljanje i analizu informacija o sumnji na nuspojave na lijekove koji su odobreni ili se proučavaju u kliničkim ispitivanjima u Europskom gospodarskom prostoru (EGP) – je do 7. kolovoza 2021. godine prijavljeno 802 786 ozlijeđenih ljudi, odnosno prijavljeno je ukupno 2 018 917 slučajeva (štetnih) neželjenih reakcija koje su uslijedile nakon primitka četiri različite marke eksperimentalnih cjepiva protiv C0VIDA-19, od kojih 21 310  sa smrtnim ishodom.“ (Opširniji testni predložak za razmišljanje vidjeti OVDJE)

i) Političke nuspojave

– Neposlušni bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko odbio je 940 milijuna dolara MMF-a za zaključavanje svojih građana u zamjenu za odluku da učini sve „kao što se učinilo u Italiji“  (Opširniji testni predložak za razmišljanje možete pogledati OVDJE, a  VIDEO snimak sa sjednice Bjeloruske vlade vidjeti OVDJE )

j) Odgojno-obrazovne nuspojave

– Dr. Miguel Eskobar na školskom odboru osnovne škole u Edinburgu:  „Većina stanovništva ne zna stvarne činjenice o COVID-u. Prvo, jer ne znaju gdje ih potražiti, jer to je vrlo složeno i za medicinske djelatnike. Drugo, možda nemaju vremena za istinski se udubiti i iskopati dostupne činjenice. Treće, i najvažnije, što vlada i mnogi entiteti zapravo cenzuriraju istinite činjenične podatke koje ću vam predstaviti.“ (Snimku izlaganja i testni predložak za razmišljanje možete pogledati OVDJE)

k) Osvještavajuće nuspojave(ono kad postaneš svjestan da te preveslao netko kome si vjerovao)

– Gerald Grosz, austrijski kolumnist, autor i bivši političar: „Cijepio sam se, a sada smatram da je to bila ogromna greška.“ (Snimku verbalnog obračuna sa bivšim vladinim dužnosnikom i testni predložak za razmišljanje možete pogledati OVDJE)

III. IZBORNO POGLAVLJE

Napredni dio pandemijskog testa

(samo za one žedne novih „tajnih“ znanja i nezgodnih saznanja)

 

Opširnije snimke i testne predloške za razmišljanje u ovom poglavlju vidjeti tu, pa onda tu i tu. Samo nemojte tražiti tu jer tu nitko ništa ne pita, ne propituje i ne istražuje, samo se sluša i prepisuje.

EPILOG

Ako ste uspješno odradili najmanje jednu tematsku nuspojavu, oslonjeni na vlastiti mozak, bez korištenja stožeraških šalabahtera, na redu je da test privedemo kraju.

KONAČNO PITANJE:

Nakon odrađenih testnih smjernica u gornjim poglavljima, vjerujete li da je korist od tzv. COVID cjepiva veća od rizika?

ODABERITE JEDAN OD PONUĐENIH ODGOVORA:

1.)   Da

2.)   Ne

3.)   Nisam baš siguran/sigurna

NEPRAVOMOČNI REZULTATI TESTA:

– Ako je vaš odgovor „NE“ ili „Nisam baš siguran/sigurna“ vi ste veoma razumna, inteligentna osoba dobrih zapažanja, koja racionalno prosuđuje prilike i traži logične odgovore. Niste podložni manipulacijama institucija i ne ustručavate se dovesti u pitanje mišljena najviših autoriteta. Vaš um je kritičke naravi što vas u današnje vrijeme svrstava i skupinu „ravnozemljaša“, „teoretičara zavjere“ i „antivaksera“. SAVJET: Ako mislite na druge, ostanite vjerni sebi.

– Ako je vaš odgovor „DA“, prema „znanstvenim spoznajama“ Civilnog stožera kvocijent vaše inteligencije viši je od „ovih gore“, jer vidite ono što čovjek sa prosječnim kvocijentom inteligencije ne vidi. No, budite na oprezu, jer priroda vašeg uma ozbiljno naginje prema religijskom fanatizmu. Za vas je Svjetska zdravstvena organizacija neupitan duhovni autoritet čije „znanstvene“ dogme ne dovodite u pitanje, što sudeći po količini pobrojanih grijeha Njezine Svetosti i broju pravomoćnih presuda uzoritih pharma kemičara kojima ste dali povjerenje, može biti krajnje  pogubno, kako za vas osobno, tako za cijelo čovječanstvo. SAVJET: Ako mislite na druge, mislite svojom glavom.

p.s. Podijelite ovaj test sa užom rodbinom, kolegama na poslu i prijateljima, i provjerite tko je među vama najpametniji (zabave radi).